Affiliate program


 

Affiliate program

Affiliate program

Használhatod a hirdetési felületet ingyen az oldalunkon és a termékeinket is értékesítheted. A DeallyNetwork partnerprogramba is beléphetsz. kapsz egy invitáló kódot.

Itt úgy el tudsz indulni, hogy egy fillért sem kell befektetned, sőt itt addig nem kell befektetned ameddig az első; kereseted nincs meg, de az első; kereseted után, ami több, mint amit minimum be kell fizetned a minimum befizetés 16 € a Store+ csomag a plusz jövedelmed az oldalon feltett saját  értékesítésed lehet és ehhez még hozzájön a Deallynetwork termékeinek az értékesítése.  Ami után kapsz még 10% ot plusz a beszervezett ügyfél után egyszeri 8 €-t. De ha úgy döntesz, hogy nem akarsz senkit hozni akkor is hirdethetsz tovább ingyen egy olyan oldalon ahol napi 18.000 látogató van na és azt se felejtsük el használhatod ingyen a Blog rendszerüket barátkozhatsz és ismeretséget kereshetsz kedvezményes áron tanulhatsz nálunk angolul

Az oldalon található partnerprogramok Listájának rövid leírása:

1.)    A partnerprogram továbbajánlásával a partner által választott Store+16€/hó PremiumStore22€/hó BusinessStore38€/hó Premium BusinessStore70€/hó és kifizetett csomag havi díjának egyszeri 50 % -át kapod meg az általad meghívott emberek után. (lásd táblázat)

2.)   Minden meghívottad után: Ha az ügyfél meg vesz egy féléves csomagot akkor a 50% mellé pluszba 5% apsz a fél éves csomag árából.

3.)   Ha az ügyfél megvesz egy éves csomagot, akkor a 50% mellé pluszba 10%-ot kapsz az éves csomagárából.

4.)   Ha az ügyfeled hoz ügyfelet, akkor mindenegyes hozott ügyfele után kapsz 5%-ot.

The Latest Remake Of The $100 Bill

Affiliate program

A Deallynetwork csomagok értékesítése:

1.)    Minden a Deallynetwork termékéből megvásárolt termék árából 10 % kedvezményt kapsz.

A finanszírozási és hitel csomagunk értékesítése után 10%-ot írunk jóvá a számládon. (lásd táblázat)

2.)    A Deallynetwork finanszírozási csomag árából 10%-ot írunk jóvá a számládon. (lásd táblázat)

3.)    A Deallynetwork cégalapítási csomag árából 10%-ot írunk jóvá a számládon.

4.)    Angolnyelvlecke csomag értékesítése után 10%. %-ot írunk jóvá a számládon. (lásd táblázat)

Tehát levezetve: ott látod a lenti táblázatban. Ez a Legrosszabb eset ennél eddig mindenki jobban teljesített. Ezek kiinduló számok mindenki egyedi teljesítményre képes ez mind csak hozza állas es saját akaraterő kérdése, de ez nem mindenkinek garantálható.

Leave a Comment